Valentine’s Day si 1 si 8 martie

Pentru zilele de Valentine’s Day si 1 si 8 martie se aplica anumiti termeni si conditii speciale.

Va rugam sa plasati comanda pentru aceste zile cat mai repede. Vor avea prioritate comenzile ce vin cu cel putin 3 zile inainte de data acestor sarbatori. Toate comenzile ce vin dupa vor fi considerate comenzi fara prioritate.

Toate comenzile pentru aceste zile sunt finale si nu vor accepta nicio modificare sau anulare.

In aceste zile de sarbatoare nu garantam ore specifice de livrare!

Perioada de Valentine’s Day se considera intra 13.02 si 15.02. Perioada de 1 martie se considera intre 28 februarie si 02 martie. Perioada de 8 martie se considera 07 martie si 09 martie.

In aceste zile se aplica conditia de livrare doar din categoriile acestor zile. Va rugam sa comandati DOAR din categoriile Valentine’s DayZiua Indragostitilor si 1 si 8 martie. Optional, puteti alege produse si din categoriile Cadouri in Constanta si Trandafiri criogenati.

ATENTIE! Pe data de 1 si 8 martie NU se fac comenzi pe exterior. Comenzile venite se vor livra dupa ce se va contacta clientul prin EMAIL si se va stabili o data de livrare (cu o zi inainte sau o zi dupa).

Fiindca aceste zile sunt niste sarbatori extrem de importante si, totodata, foarte aglomerate, tinem sa va aducem la cunostinta anumite “reguli” privind plasarea unei comenzi pentru aceste zile:
– Va rugam sa comandati din timp. Comenzile se vor livra in ordinea sosirii acestora.
– Buchetele se vor alege doar din categoria aferenta zilei respective. Nu se accepta buchete din alta categorie.
– Va rugam sa cititi Politica de substitutie. In cazul in care ati plasat comanda prea tarziu pentru a prinde, de exemeplu,  trandafirii pe care ii doriti (culoarea acestora) acestia vor fi inlocuiti cu o alta culoare.