Ocazional, este posibil ca sa substituim unele flori datorita caracterului sezonier al florilor sau a lipsei de moment din stocul furnizorilor nostri. Totodata, substitutia poate fi necesara din cauza cererii mari in zilele de sarbatore (Valentine’s Day, 1 si 8 Martie, Paste, Craciun etc).

Daca intalnim aceasta situatie, vom inlocui floarea in cauza cu una de aceeasi valoare comerciala (sau mai mare), pastrand pe cat posibil aspectul, cromatica sau mesajul aranjamentului floral comandat. Totodata, in functie de stocul existent nu garantam nuanta culorilor si tipul florilor din imagine.

In toate aranjamentele florale livrate vom face tot posibilul ca acesta sa se asemene cat mai mult cu poza produsului. Totusi, se poate ca in unele cazuri trandafirul rosu sa fie inlocuit cu unul roz sau de alte nuante. Aplicam aceasta politica a substitutiei in interesul dumneavoastra, avand ca unic scop ca destinatarul sa primeasca cel mai bun produs.

Substitutia pentru Valentine’s Day
Florile cu livrare in 14 februarie vor fi comandate NUMAI din categoria Valentine’s Day. Daca veti comanda altceva decat produsele din aceasta categorie, vom inlocui automat produsul comandat cu un produs din categoria Valentine’s Day sau vom anula comanda.

Substitutia pentru zilele de 1 si 8 martie
Florile cu livrare in 1 si 8 martie vor fi comandate NUMAI din categoria 1 si 8 martie. Daca veti comanda altceva decat produsele din aceasta categorie, vom inlocui automat produsul comandat cu un produs din categoria 1 si 8 martie sau vom anula comanda.

Comandand de la floriinconstanta.com , acceptati aceasta Politica de substitutie.