Termeni si Conditii

Acesti termeni si conditii se aplica utilizarii acestui site. Accesand acest site si/sau plasand o comanda sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile prezentate mai jos.

Sunteti de acord ca pentru zilele de Valentine’s si 1 si 8 martie se aplica anumiti termeni si conditii speciale. Va asumati datoria de a fi la curent cu aceste conditii speciale.

Inainte de a plasa o comanda, daca aveti intrebari referitoare la acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati  telefon: 0766223685 sau e-mail : office@floriinconstanta.ro, orar Luni-Duminica 08:00-20:00

Floriinconstanta.com isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage termenii si conditiile in tot sau in parte. De aceea, va rugam sa consultati cu regularitate prevederile acestui document. In orice caz, versiunea actualizata a termenilor si conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor Site-ului.

Daca nu sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site. De asemenea, daca, in orice moment, termenii si conditiile reglementate prin intermediul prezentului document devin inacceptabile pentru dvs., va rugam sa sistati imediat accesarea si folosirea Floriinconstanta.com

Floriinconstanta.com, Compania sau Vanzatorul se refera la SC.Flowersin Constanta SRL, persoana juridica romana cu sediul in Str. Rapsodiei, nr. 34 A, jud. Constanta, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/3123/2020, CIF RO43375551 telefon 0766223685, e-mail  office@floriinconstanta.ro

Site-ul Floriinconstanta.com se refera la domeniul www.Floriinconstanta.com si/sau la subdomeniile dedicate.

Vizitator desemneaza orice persoana care viziteaza Site-ul sau paginile noastre de social media, avand posibilitatea de a naviga pe Floriinconstanta.com, de a plasa Comenzi, de a comunica cu noi prin intermediul Chat-ului, prin intermediul retelelor de socializare sau in alt mod.

Utilizator se refera la orice Vizitator care a finalizat procesul de inregistrare a unui Cont Floriinconstanta.com

Produse si/sau Servicii desemneaza orice produs sau serviciu, care urmeaza a fi furnizat de catre Floriinconstanta.com ca urmare a Contractului incheiat intre Vanzator si Cumparator.

Client sau Cumparator se refera la Vizitatorul sau Utilizatorul care plaseaza o comanda pe Site pentru a beneficia de Produse si/sau Servicii in schimbul pretului asociat respectivelor Produse si/sau Servicii Floriinconstanta.com

Comanda se refera la un document electronic ce intervine intre Floriinconstanta.com si Cumparator prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona Produse si/sau Servicii furnizate de Vanzator si de a proceda la plata acestora.

Cont de utilizator sau Cont presupune sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care contine informatii despre Client si/sau istoricul comenzilor, preferinte etc.

Contract se refera la forma de comunicare electronica la distanta ce intervine intre Parti, prin care Vanzatorul valideaza comanda Clientului si isi exprima acordul cu privire la vanzarea/livrarea Produsului si/sau furnizarea Serviciului.

Comentariu sau Feedback se refera la orice apreciere, critica sau observatie furnizata de Vizitator sau Utilizator, ca urmare a navigarii pe Site si/sau ca urmare a achizitionarii de Bunuri si/sau Servicii, independent daca acestea sunt afisate pe Site ori pe paginile disponibile pe retelele de socializare.

GDPR se refera la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 Aprilie 2016 al Parlamentului  European si al Consiliului UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;

Legislatia specifica privind protectia datelor se refera la legislatia nationala si europeana in materia protectiei datelor, incluzand dar fara a se limita la GDPR

Newsletter se refera la buletinul informativ, exclusiv electronic, transmis de Companie cu privire la noutatile referitoare la activitatea Floriinconstanta.com, sfaturi despre plante si flori, informatii cu privire la Produse si/sau Servicii si/sau  promotii desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea noastra cu referire la informatiile continute de acesta.

Sectiunea Protectia Datelor constituie parte integranta din cuprinsul prezentului document. De atfel, toate celelalte anunturi, politici, sectiuni sau alti termeni afisati deja pe Site consituite parte integranta din Termenii si Conditiile Floriinconstanta.com

Accesul furnizat de Floriinconstanta.com cu privire la acest Site este dedicat strict pentru vizitarea, utilizarea,  logarea, plasarea de comenzi, urmarirea acestora si/sau pentru a ne transmite Feedback.

Utilizatorii/Vizitatorii  Floriinconstanta.com isi asuma intreaga raspundere pentru accesarea si modalitatea de utilizare a www.Floriinconstanta.com

Este interzisa utilizarea Site-ului in scopuri comerciale si/sau intr-o maniera contrara intereselor Companiei, fara acordul prealabil scris al Floriinconstanta.com.

Utilizatorii sau Vizitatorii Site-ului pot afisa, incarca, publica Comentarii si efectua recenzii ale Produselor si/sau Serviciilor oferite de Floriinconstanta.com, pot sa transmita sugestii si/sau intrebari si orice alte comunicari cu privire la Produse si/sau Servicii numai in cazul in care folosesc un limbaj civilizat, adecvat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, defaimator, nu contine virusi si nu incalca in niciun fel drepturile/ interesele altor persoane. Floriinconstanta.com isi rezerva dreptul de a nu raspunde si/sau de a sterge orice fel de Comentariu, recenzie sau comunicare ce nu respecta cerintele indicate mai sus.

DREPTURI DE PROPRIETATE

Continutul digital precum si domeniul si subdomeniile acestui Site sunt protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala/industriala apartinand Floriinconstanta.com si/ sau colaboratorilor sai ori altor parti terte.

Este strict interzis sa descarcati, sa modificati, sa publicati, sa transmiteti, sa transferati sau sa vindeti, sa reproduceti, sa creati lucrari derivate din sau in legatura cu Continutul digital la care aveti acces, sa il distribuiti, sa il afisati/ inversati/ alterati sau sa il exploatati in orice alta maniera, partial sau integral, fara acordul prealabil scris al Floriinconstanta.com. Pentru orice intrebari legate de drepturile de proprietate intelecutala si/sau drepturi conexe va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de email office@floriinconstanta.ro

    MINORI

Produsele si/sau Serviciile disponibile pe Site pot contine sau include bauturi alcoolice. Daca nu ati implinit varsta de 18 ani, achizitionarea unor astfel de Produse si/sau Servicii este strict interzisa.

In orice caz, pentru inregistrarea unui Cont Floriinconstanta.com si/sau pentru  plasarea de Comenzi, este obligatoriu sa aveti 18 ani impliniti.

Deschidere Cont

Serviciul Platformei denumit “Contul meu” (pe scurt “Serviciul”) este furnizat de Florinconstanta.com in mod gratuit pentru uzul dvs. strict personal, in conditiile si cu respectarea Termenilor si Conditiilor.

In calitate de Vizitator, aveti dreptul si in niciun caz obligatia de a va crea un Cont Floriinconstanta.com prin completarea formularului dedicat.

In ipoteza in care nu doriti sa va inregistrati in calitate de Utilizator Floriinconstanta.com, aveti in continuare posibilitatea de naviga si a plasa comenzi pe Site.

In toate cazurile, va obligati si sunteti de acord sa nu folositi Platforma si/sau Serviciul/Continutul digital in alte scopuri decat cele reglementate prin prezentul Document.

Date de acces

Datele dvs. de acces/logare in Cont trebuie sa ramana strict confidentiale si sa nu fie distribuite ori facute cunoscute altei persoane.

Daca cunoasteti sau suspectati ca altcineva va cunoaste datele de inregistrare in Cont trebuie sa ne anuntati imediat.

Daca va uitati parola, va rugam utilizati serviciul de reamintire dedicat (aceasta optiune poate fi gasita in dreptul casetei de inregistrare in Contul meu sub denumirea  “Ai uitat parola?”).

Activitatea desfasurata prin intermediul Contului

Prin accesarea Contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.

Floriinconstanta.com nu poate fi considerata responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea Contului si parolei sale.

Daca Floriinconstanta.com are motive sa creada ca este posibil sa existe o incalcare a securitatii sau a utilizarii abuzive a Serviciului sau a Platformei prin intermediul Contului dvs., este posibil sa va solicitam sa va schimbati parola sau, dupa caz, sa suspendati/suspendam utilizarea Serviciului.

Limitari

 

Ne rezervam dreptul de a refuza inregistrarea sau de a sterge Contul Utilizatorului in cazul in care constatam sau avem motive rezonabile sa consideram ca Utilizatorul a folosit informatii neconforme cu realitatea sau utilizeaza Floriinconstanta.com cu incalcarea Termenilor si Conditiilor.

Accesul dvs. la Site-ul si Serviciu Floriinconstanta.com poate fi ocazional limitat pentru a permite o intretinere de rutina.

Desi luam toate masurile si precautiile rezonabile in legatura cu Contul dvs., nu oferim nicio garantie (explicita sau implicita) de niciun fel cu privire la continutul sau functionarea acestuia. Nu garantam, spre exemplu, ca utilizarea Serviciului nu va fi niciodata intrerupta sau fara erori. Prin urmare, aveti reprezentarea faptului ca Floriinconstanta.com este exonerata de orice astfel de raspundere, pretentie ori prejudiciu decurgand din sau in legatura cu utilizarea Serviciului de catre dvs.

     DECLARATII SI GARANTII

In calitate de Vizitator/Utilizator/Client, garantati faptul ca:

1)    Atunci cand interactionati cu Floriinconstanta.com actionati intotdeauna cu buna-credinta si ne furnizati informatii corecte, complete si conforme;

2)    Actualizati in mod prompt datele dvs. de inregistrare/comanda sau alte informatii pe care le furnizati Floriinconstanta.com, pentru a le mentine corecte, actuale si complete; Actualizarile pot fi facute oricand prin accesarea sectiunii Informatii Cont din Contul meu. Acest lucru ne va ajuta sa ne asiguram că Serviciul pe care il furnizam este corect, conform si actual.

3)    Atunci cand ne comunicati informatii cu privire la terte persoane (cum ar fi, de exemplu, informatii privind destinatarul unui aranjament floral) actionati intotdeauna cu buna-credinta, in baza consimtamantului furnizat sau in mod rezonabil prezumat al persoanei vizate si nu aveti niciun indiciu pentru a considera ca furnizarea/comunicarea datelor destinatarului/tertei persoane ori livrarea Produselor si/sau Serviciilor Floriinconstanta.com ar fi de natura a cauza orice fel de neplaceri persoanei vizate sau de a afecta in mod semnificativ drepturile si/sau interesele sale legitime.

Utilizarea Serviciului este destinata sa faciliteze achizitiile dvs. realizate prin intermediul Platformei.

Serviciul  si, in general, Platforma, nu trebuie utilizat/a in urmatoarele scopuri:

1)    Publicarea, distribuirea, diseminarea sau postarea ori transmiterea de mesaje, materiale, Comentarii, sau informatii ilicite, nelegale, hartuitoare, calomnioase, abuzive, amenintatoare, vulgare, obscene sau prejudiciabile in orice alt mod.

2)    Hartuirea, defaimarea, tulburarea, amenintarea sau incalcarea in orice alt mod a drepturilor legitime ale altora, incluzand drepturile de protectie a datelor.

3)    Obtinerea accesului neautorizat la alte sisteme informatice.

4)    Interferarea cu utilizarea Site-ului de catre oricare alt Vizitator/Utilizator/Client.

5)    Incercarea de a modifica/altera/afecta in orice mod Continutul digital.

6)     Incarcarea, publicarea sau transferarea in orice mod a unor fisiere care contin virusi, spyware, malware, fisiere corupte sau orice alt software sau programe similare care pot deteriora sau limita/afecta functionalitatea Platformei, a Serviciului Floriinconstanta.com ori a Continutului digital.

7)    Utilizarea oricarei comunicari sau a oricarui Continut digital sau informatii obtinute prin intermediul Platformei intr-un mod ce intra in conflict cu interesele legitime Floriinconstanta.com sau cu activitatea noastra ori a afiliatilor/partenerilor nostrii.

8)    Intr-o modalitate care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta Floriinconstanta.com in orice mod sau ar interfera cu utilizarea si intretinerea Site-ului.

9)     Incercarea de a obtinte acces neautorizat la orice alte conturi Floriinconstanta.com, sisteme informatice sau retele asociate Floriinconstanta.com.

10)     Incercarea de a obtine materiale sau informatii printr-un mijloc care nu a fost facut disponibil de Floriinconstanta.com a sau permis expres de catre Noi.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE DEMERSURILE JUDICIARE CE SE IMPUN IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

Prin vizitarea si utilizarea Platformei ne furnizati informatii care va pot fi atribuite intr-o anumita masura.

Sunteti de acord si aveti reprezentarea faptului ca datele dvs. sunt utilizate in conformitate cu sectiunea Protectia datelor (Data Policy) disponibila pe Site.

In cazul in care furnizati informatii despre alte persoane (de exemplu, adresa de domiciliu), prin prezenta confirmati in mod expres ca aveti consimtamantul acestor persoane de a ne furniza datele necesare pentru livrarea Produselor si/sau Serviciilor Floriinconstanta.com.

In orice caz, Floriinconstanta.com se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legislatia specifica privind protectia datelor, incluzand, dar fara a se limita la prevederile GDPR iar, la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@floriinconstanta.ro se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma si/sau sa inceteze/limiteze prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

PRODUSE

Floriinconstanta.com foloseste descrieri sugestive pentru Produsele si/sau Serviciile comercializate pe Site. Cu toate acestea, va rugam sa aveti in vedere ca fotografiile disponibile pe acest Site au scop informativ.

In anumite situatii specifice, nuantele florilor din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate pe Site, in functie de disponibilitate.

De asemenea, marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentelor livrate poate fi usor diferita fata de marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentelor disponibile pe Site.

In masura in care Produsele disponibile pe Site nu sunt relevante pentru dvs., aveti posibilitatea de a ne solicita crearea si livrarea unui buchet personalizat sau de o alta culoare, in cazul in care acesta nu este afisat pe site.

In cazul in care anumite Produse (de exemplu, flori, ambalaje, elemente decorative, suporturi buchete etc) lipsesc de pe stoc, va vom instiinta pentru eventualele modificari.

In cazul in care nu putem furniza toata sau o parte din comanda dvs., va vom instiinta cat de curand posibil, aducandu-va la cunostina posibilitatea de a obtine rambursarea partiala sau integrala a comenzii, dupa caz.

Daca aveti probleme legate de o comanda, probleme ce nu ar putea fi rezolvate prin utilizarea adresei electronice de contact , pentru o conciliere gratuita va rugam sa apelati la urmatorul numar de telefon 0766223685 sau sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de e-mail :  office@floriinconstanta.ro

        SERVICII

        Floriinconstanta.com va propune o gama variata de servicii. In cele ce urmeaza va supunem atentiei atat serviciile care ne-au consacrat, cat si cele pe care le-am dezvoltat recent cu acelasi profesionalism si aceeasi dedicare:

1)    Livrarile de flori la domiciliu oriunde in Constanta in maxim 2 ore

2)    Realizarea la comanda a aranjamentelor florale pentru orice ocazie

3)    Realizarea la comanda a buchetelor de mireasa si a florilor de nunta

        PRETURI

Toate preturile aferente Produselor si/sau Serviciilor afisate de Floriinconstanta.com sunt exprimate în Lei si includ TVA.

La preturile afisate se adauga taxele de livrare, care pot diferi in functie de orasul  unde se efectueaza livrarea.

Pretul final platit de Client este format din pretul Produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente.

Pe siteul www.Floriinconstanta.com nu exista asa numitele taxe ascunse.

Pretul final de achizitie este cel care a fost confirmat in pagina de Finalizare comanda; acesta va aparea in confirmarea de comanda si/sau in cuprinsul facturii.

In cazul in care exista o neconcordanta intre pretul initial afisat si cel din sectiunea “Finalizare comanda”, Clientul va achita pretul indicat in sectiunea “Finalizare comanda”.

Valoarea minima a unei Comenzi este de 150 Lei (aproximativ 30 Eur) prin raportare la conditiile contractuale incheiate cu partenerii nostri, precum si prin raportare la costurile minime necesare pentru procesarea comenzilor Floriinconstanta.com.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile afisate pe Floriinconstanta.com, fara o notificare prealabila. Aceasta deoarece pretul de achizitie al florilor si/sau al serviciilor suport poate varia (de exemplu in perioadele de varf, Sarbatori legale si zile specifice in alte tari, cand pretul de achizitie al Produselor si/sau Serviciilor creste).

In cazul in care Clientul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea Produsului, Floriinconstanta.com are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul.

COMENZI

Prin Comanda, Clientul Floriinconstanta.com va specifica in mod obligatoriu pretul, modalitatea de plata si detaliile necesare pentru livrare.

Contractul dintre Floriinconstanta.com si Client se considera incheiat la momentul validarii Comenzii de catre Vanzator, prin transmiterea e-mailului de confirmare privind finalizarea comenzii. Validarea Comenzii are loc ulterior creditarii contului Vanzatorului de catre Cumparator.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza faptul ca : (1) a implinit varsta de 18 ani si (2) datele pe care le-a furnizat sunt reale, complete si corecte, Floriinconstanta.com nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu decurgand din sau in legatura cu furnizarea unor date nereale, incorecte sau incomplete ori, utilizate de Client fara permisiunea destinatarului.

        PLATI

Plata Produselor si/sau Serviciilor Floriinconstanta.com se poate efectua online, cu cardul credit sau de debit, prin Paypal, prin virament bancar (ordin de plata), si Revolut

Daca plata se face online, prin cardul de debit sau de credit, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta.

Floriinconstanta.com accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va va oferi informatiile relevante cu privire la Comanda dvs.

        LIVRARE

Inainte de a plasa o comanda, va rugam sa consultati intervalele orare disponibile pentru livrare precum si preturile afisate.

Comenzile plasate pe site-ul Floriinconstanta.com sunt livrate folosind curierii proprii ai Vanzatorului.

Pentru a evita problemele sau orice fel de intarzieri la livrare, va rugam sa va asigurati ca ati inclus toate detaliile adresei de domiciliu vizate si numarul de telefon.

In ipoteza in care activati optiunea Doresc livrare anonima, suntem obligati sa pastram confidentialitatea deplina privind livrarea, cu respectarea clauzelor contractuale intervenite intre Noi, precum si cu respectarea prevederilor legale in materie.

Destinatii si Intervale orare

Vanzatorul livrează Comenzile dvs. in orasele din judetul Constanta intr-un interval de maxim 2 ore de la data confirmarii platii pentru buchetele disponibile in localitatea respective.

Ora limita de plasare a comenzilor cu livrare în aceeasi zi, este ora 19:00 (de luni până duminică)

Limitari

Va rugam sa tineti cont de faptul ca transportatorul va livra marfurile la adresa furnizata de dvs. cu buna-credinta.

Floriinconstanta.com nu isi asuma niciun fel de responsabilate in situatia in care destinatarul buchetului sau aranjamentului floral nu se gaseste la adresa, destinatarul refuza primirea comenzii ori confirmarea livrarii.

In ipoteza in care destinatarul buchetului/aranjamentului nu se gaseste la adresa iar transportatorul nu poate solicita unei alte persoane sa accepte livrarea in numele destinatarului  (cum ar fi, de exemplu, un vecin),  va fi anuntat expeditorul si se va reincerca livrarea ulterior.

Imposibilitate de livrare

In cazuri exceptionale, este posibil ca livrarea la data si ora de livrare alese de dvs. sa nu poata fi realizata. In astfel de circumstante, va vom contacta fara intarziere pentru a efectua aranjamente alternative de livrare sau, daca preferati, pentru a va da posibilitatea de a va anula comanda.

Nu putem fi considerati raspunzatori pentru neindeplinirea obligatiilor noastre in cazul in care imposibilitatea de livrare este rezultatul unor intamplari imprevizibile si inevitabile (cum ar fi incendii, inundatii, cutremure, furtuni sau alte catastrofe naturale, razboi, invazie, greva, blocarea sau intreruperea/insuficienta serviciului de energie electrica, a serviciului telefonic samd).

Clientul va fi informat fara nicio intarziere nejustificata in situatia in care, din motive neimputabile Vanzatorului, livrarea nu este posibila in localitatea indicata prin Comanda. In acest caz, comanda se va considera anulata iar suma achitata de Client va fi rambursata in integralitate.

Clientul va fi informat fara nicio intarziere nejustificata in cazul in care livrarea Produsului si/sau Serviciului nu poate fi efectuata din culpa exclusiva a Vanzatorului. In acest caz, suma achitata de Client va fi rambursata in termen de cel mult 14 zile de la data informarii mai sus mentionate.

RETRAGERI SI ANULARI

      Retrageri

Potrivit pervederilor OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din Contractul intervenit intre Parti in termen de cel mult 14 zile de la data livrarii Produselor si/sau Serviciilor.

Ne pare rau, acest drept nu poate fi exercitat in cazul Produselor susceptibile a se deteriora rapid ori in cazul Produselor personalizate conform specificatiilor dvs.

Pentru a va putea exercita dreptul de a va retrage din Contract (in cazul Produselor non persisabile si nepersonalizate), trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de retragere printr-o declaratie clara, furnizandu-ne numele dvs. si detaliile comenzii pe care doriti sa o anulati. Nu este necesara o justificare a deciziei dvs. de retragere.

Pentru a ne comunica decizia mentionata mai sus, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau  telefon suport clienti in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii.

In situatia in care decideti sa va retrageti din Contract, trebuie sa returnati Produsele vizate in termen de 14 zile de la data comunicarii declaratiei dvs. de retragere.In ipoteza in care returnarea Produselor se realizeaza prin curier, veti suporta contravaloarea cheltuielilor de returnare.

In cazul in care va exprimati optiunea pentru retragere conform celor de mai sus, Floriinconstanta.com ramburseaza contravaloarea integrala a Comenzii dvs. fara intarzieri nejustificate dar in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data comunicarii deciziei dvs. de retragere.

Pentru rambursare, Floriinconstanta.com va folosi aceleasi modalitati de plata precum cele folosite de dvs. pentru tranzactia initiala.

Anulari

Daca din orice motiv, doriti sa modificati sau sa anulati comanda dvs. va rugam sa ne contactati utilizand informatiile de Contact precizate mai sus.

Daca solicitarea dvs. de anulare intervine inainte de data si intervalul orar specificat pentru livrare, Floriinconstanta.com va returneaza contravaloarea integrala a Comenzii.

Daca livrarea nu poate fi efectuata la data si/sau intervalul orar mentionat/a prin Comanda, aveti la dispozitie urmatoarele variante:

–        anularea comenzii si rambursare integrala sau

–        rearanjarea livrarii la o alta data/interval orar, pe cheltuiala noastra.

De asemenea, daca Produsele sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, ne puteti cere anularea Comenzii sau relivrarea Produselor comandate in conditii optime.

Daca solicitarea dvs. de anulare survine pe fondul unei erori neimputabile Vanzatorului sau ulterioare intervalului specificat pentru livrare, vom rambursa contravaloarea comenzii, mai putin costurile de livrare.

  Floriinconstanta.com garanteaza satisfactia la fiecare comanda si va permite sa trimiteti flori cu incredere. Garantam inalta calitate a serviciilor noastre. Daca dupa parcurgerea pasilor de mai sus nu sunteti complet multumiti, asiguram:

–        100% returnarea sumei achitate;

–        100% livrarea unui nou buchet;

–        100% posibilitatea păstrării buchetului iniţial.

         GARANTII

Produsele comercializate de Floriinconstanta.com beneficiaza de garantie in baza legislatiei în vigoare (OG nr. 21/1992, Legea nr. 449/2003, OG nr. 174/2008).

Detalii despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate pe Site.

Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de Produse pot fi predate/deveni accesibile odata cu livrarea sau pot fi solicitate prin e-mail.

Floriinconstanta.com va valida solicitarea dvs. de garantie doar daca Produsul returnat este intact si insotit de elementele doveditoare ale achizitiei.

Returnarea Produsului se poate realiza la sediul Floriinconstanta.com sau prin curierat la oricare din punctele de lucru mentionate prin rubrica Contact.

Garantia nu va fi acordata in cazul Produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri.

Produse neperisabile

Produsele ce nu sunt susceptibile a se deteriora rapid beneficiaza de o garantie legala de conformitate potrivit prevederilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata.

Activarea garantiei mentionate mai sus presupune inlocuirea sau rambursarea contravalorii Produselor neperisabile ce se dovedesc a fi neconforme/defecte, cu privire la care Clientul ne notifica in scris.

Aceasta din urma notificare trebuie sa ne parvina in termenul legal si sa trateze aparitia unei situatii de neconformitate/deficienta a Produselor intervenita in termen de cel mult 2 ani de la data livrarii acestora.

Solutionarea cererilor dvs. cu privire la garantii va avea loc in termen de 15  zile calendaristice de la comunicarea cererii.

Produse perisabile

In cazul Produselor perisabile, Vanzatorul ofera Clientului o garantie de 7 zile pentru prospetimea florilor, sub conditia respectarii regulilor de intretinere mentionate pe eticheta Produselor.

In cazul produselor perisabile, va vom raspunde si vom solutiona cererea dvs. de indata, fara intarzieri nejustificate.

SOLUTIONAREA DISPUTELOR

In toate cazurile, Vanzatorul si Cumparatorul vor incerca sa solutioneze pe cale amiabila orice diferend, disputa ori litigiu decurgand din/sau in legatura cu Contractul si/sau acesti Termeni si Conditii, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori incetarea efectelor acestora.

In vederea transarii oricarei nemultumiri cu privire la Produsele si/sau Serviciile Floriinconstanta.com ce nu au fost solutionate cu ajutorul reprezentantilor nostri , va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de corespondenta electronica office@floriinconstanta.ro.

PARTENERI

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

Cu toate acestea, Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Client pentru toate obligatiile asumate prin Contract si prin intermediul acestor Termeni si Conditii.

FORTA MAJORA

Niciuna din Parti nu raspunde de neexecutarea/ executarea necorespunzatoare a obligatiilor asumate, daca neexecutarea/ executarea necorespunzatoare este consecinta Fortei majore sau a Cazului fortuit.

Prin Forta majora se întelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

Prin Caz fortuit se intelege orice eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre cel care ar fi fost chemat sa raspunda daca evenimentul nu s-ar fi produs.

Daca potrivit legii, o Parte contractanta este exonerata de raspundere pentru incidenta unui Caz fortuit, ea este de asemenea exonerata si in caz de Forta majora.

RETELE DE SOCIALIZARE / SOCIAL MEDIA

Apreciem Feedback-ul dvs. cu privire la Produsele si/sau Serviciile noastre indiferent daca utilizati Platforma si/sau Paginile noastre de social media.

Va rugam sa retineti ca prevederile prezentului Document sunt aplicabile si atunci cand utilizati oricare dintre site-urile sau paginile noastre de social media.

Daca ne contactati in legatura cu o reclamatie, un membru autorizat al echipei noastre online se va stradui sa va raspunda si sa solutioneze reclamatia dvs. in timp util, in conformitate cu politica Floriinconstanta.com privind serviciile pentru clienti.

Prin postarea unui Comentariu sau Feedback pe oricare dintre paginile noastre de social media, sunteti de acord sa fiti singurii responsabili pentru continutul tuturor informatiilor pe care le afisati, incarcati sau transmiteti in orice alt mod.

Sectiunea Declaratii si Garantii este aplicabila cu privire la orice comunicare sau interactiune cu Floriinconstanta.com, inclusiv cea realizata prin intermediul retelelor de socializare.

Garantati ca tot ceea ce postati, afisati sau incarcati pe paginile noastre de social media corespunde adevarului, este real, corect si oferit cu buna-credinta.

Sunteti de acord sa nu postati: Comentarii false, improprii sau inselatoare, fisiere care contin informatii confidentiale, Comentarii care includ atacuri personale, limbaj abuziv, inadecvat sau amenintator, incitare la violenta, comunicari comerciale neautorizate, viriusi sau alte coduri rau intentionate, sau orice alt fel de materiale sau informatii care incalca drepturile altor persoane ori drepturile si/sau interesele legitime Floriinconstanta.com.

Prin postarea pe paginile noastre de social media, sunteti de acord sa respectati ceilalti membri ai comunitatii, Clientii si echipa  Floriinconstanta.com.

Ne rezervam dreptul de a modera continutul afisat de dvs. pe paginile noastre de social media. La discretia noastra, orice postari care nu sunt conforme paragrafelor de mai sus pot fi sterse. In toate cazurile, Floriinconstanta.com isi rezerva dreptul de a elimina sau de a raporta orice postare care ar putea fi considerata inadecvata, ilicita sau ofensatoare.

Incalcari repetate ale prezentei Sectiuni pot conduce la interzicerea, blocarea sau raportarea utilizatorului retelei de socializare vizate si, dupa caz, autoritatilor competente.

Atunci cand utilizati paginile noastre de social media va rugam sa nu publicati informatii personale sau sensibile despre dvs. sau despre alte persoane, sau orice alt fel de informatii ce ar putea incalca dreptul la viata privata al altei persoane.

 FRAUDA

Orice comportament fraudulos care este in masura sa afecteze activitatea Floriinconstanta.com este strict interzis, Floriinconstanta.com rezervandu-si dreptul de a suspenda/ desfiinta contul Utilizatorului care are o astfel de conduita. Orice frauda/ tentativa de frauda vor fi raportate si pedepsite in conformitate cu legislatia in vigoare.

        LIMITARI

Floriinconstanta.com nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea improprie a Platformei sau a paginilor noastre de social media de catre Vizitatori sau Utilizatori. Este considerata improprie orice utilizare a Platformei/Paginilor noastre de social media realizata cu nesocotirea prezentelor Termeni si Conditii, ori cu nesocotirea legislatiei in vigoare.

Sunteti de acord si va exprimati consimtamantul ferm si neechivoc asupra faptului ca Floriinconstanta.com si/sau angajatii, reprezentantii, administratorii, colaboratorii, furnizorii, partenerii ori agentii nostri sunt exonerati de raspundere in legatura cu orice pretentie, disputa, cerere, litigiu ori prejudiciu decurgand din sau in legatura cu incalcarea acestor Termenil si Conditii de catre dvs. sau in legtura cu orice obligatii care decurg din utilizarea de catre dvs. a Platformei/Serviciului/Continutul digital/Paginilor de social media, precum si din utilizarea acestora de catre orice alta persoana care le acceseaza utilizand contul si/sau informatiile dvs. personale.

Compania nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste Floriinconstanta.com ori cu privire la continutul paginilor noastre de social media si nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care Site-ul sau paginile de social media nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada limitata sau nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale si nici pentru eventualele erori (de exemplu, aparute pe fundalul unor modificari, setari, upgrade-uri etc. efecutate de societatea care se ocupa de hosting-ul Platformei). De asemenea, Floriinconstanta.com nu este responsabila pentru compatibilitatea dintre dispozitivul/terminalul dvs. electronic si Platforma.

In timp ce depunem eforturi rezonabile pentru a verifica exactitatea oricaror informatii pe care le afisam pe site/pe paginile noastre de social media, nu oferim nicio garantie, expresa sau implicita in legatura cu acuratetea acestora. Nu furnizam nicio garantie ca site-ul va indeplini cerintele dumneavoastra.

Compania isi rezerva dreptul de a schimba, suplimenta, modifica sau elimina in tot sau in parte Continutul digital ori de a suspenda sau desfiinta site-ul Floriinconstanta.com sau paginile dedicate afisate pe retelele de socializare, fara o notificare prealabila a Vizitatorilor/Utilizatorilor.

        DISPOZITII FINALE

Accesarea si/sau utilizarea Platformei sau a Paginilor noastre disponibile pe retelele de socializare echivaleaza cu acceptarea de catre Vizitator, fara obiectiuni, a Termenilor si Conditiilor Floriinconstanta.com, valoarea acestora fiind echivalenta cu cea a unui contract valabil incheiat.

Ne rezervam dreptul de a suplimenta si/sau de a modifica din cand in cand prevederile prezentului Document. Orice astfel de modificari vor fi publicate pe Site, fiind responsabilitatea dvs. sa revizuiti Termenii si Conditiile de fiecare data cand accesati Platforma.

Modificarile antementionate vor fi efective in termen de 24 (douazecisipatru) de ore de la data afisarii pe Site urmand ca de la acest moment, toate tranzactiile ulterioare dintre dvs. si Noi sa fie guvernate de varianta actualizata a Termenilor si Conditiilor.

In toate cazurile, Partile agreeaza faptul ca achizitia Produselor si/sau Serviciilor Floriinconstanta.com are loc in Romania.

Acesti Termeni si Conditii vor fi guvernati in relatia dintre Parti si vor fi interpretati în conformitate cu legea romana, partile fiind de acord sa se supuna jurisdictiei instantelor judecatoresti competente din Romania.

In cazul in care orice prevedere din prezentul Document este considerata a fi neconforma prevederilor legale aplicabile, nevalabila sau care nu poate fi pusa in executare, integral sau partial, in baza legii aplicabile, o astfel de prevedere sau parte a acesteia va fi considerata in aceasta masura ca nefacand parte din prezentul Document, insa legalitatea, validitatea si forta executorie a celorlalte prevederi din prezentul Document nu vor fi afectate.

e a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC.FLOWERSIN CONSTANTA SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.floriinconstanta.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.floriinconstanta.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC FLOWERSIN CONSTANTA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC FLOWERSIN CONSTANTA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.floriinconstanta.com este detinut de catre SC FLOWERSIN CONSTANTA SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.floriinconstanta.com sunt produse si comercializare de SC FLOWERSIN CONSTANTA SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Totodata sunt stipulate urmatoarele “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”, cu alte cuvinte produsele din categoriile Flori, Ciocolata si produse personalizate. Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Flori in Constanta.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate si a transportului in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Livrare de flori in Constanta prin Flori in Constanta.ro

Numai pe Flori in Constanta.ro poti avea un timp de livrare de numai doua ore din momentul comenzii!

Livrarea se face NUMAI in Constanta sau in localitatile limitrofe.

Livrarea in orasul Constanta este GRATUITA! Poti trimite flori in Constanta fara sa platesti livrarea.

Tariful de livrare in localitatile invecinate este proportional cu distanta pana la acea localitate si va este comunicat in pagina de comanda, in momentul in care alegeti localitatea de livrare. Daca nu gasiti localitatea dorita in lista de pe site, va rugam sa ne contactati.

Livarea se face de LUNI pana SAMBATA intre orele 10.00 – 18.00. O comanda se poate livra daca avem confirmarea platii cu cel putin doua ore inaintea momentului de livrare. Pentru comenzile cu livrare intre 10.00 si 11.00 confirmarea platii trebuie facuta cu o zi inainte. Pentru comenzile de SAMBATA este necesara confirmarea platii pana VINERI la ora 16.00.

Momentul din zi pentru livrare ales in timpul efectuarii comenzii are caracter pur orientativ, nereprezentand o obligatie pentru noi. In limita posibilitatilor, vom incerca sa respectam acea indicatie. Nu garantam livrarea comenzilor efectuate in zile speciale (Valentine’s Day, 1 Martie, 8 Martie etc) daca nu avem confirmarea platii cu cel putin 48 de ore inainte de momentul livrarii – livrarea acestor comenzi facandu-se in urmatoarea zi lucratoare.

Flori in Constanta.ro face o singura livrare per comanda. Toate comenzile sunt confirmate telefonic cu destinatarul inainte de livrare. Daca solicitati expres sa nu confirmam telefonic comanda va asumati riscul ca destinatarul sa nu fie la adresa si comanda sa nu fie livrata. Daca o comanda nu se poate livra din motive independente de Flori in Constanta.ro (destinatarul nu este la adresa si nici nu se poate contacta telefonic, nu ne este comunicata imediat o alta adresa de livrare, se refuza primirea etc), comanda ramane PROCESATA si disponibila pentru a fi ridicata din sediul nostru in urmatoarele 24 de ore. Daca in acest interval comanda nu se ridica din motive independente de vointa noastra, comanda se anuleaza de drept fara posibilitatea returnarii platii.

Valentine’s Day si 1 si 8 martie

Pentru zilele de Valentine’s Day si 1 si 8 martie se aplica anumiti termeni si conditii speciale.

Va rugam sa plasati comanda pentru aceste zile cat mai repede. Vor avea prioritate comenzile ce vin cu cel putin 3 zile inainte de data acestor sarbatori. Toate comenzile ce vin dupa data de 12 februarie, respectiv 26 februarie, 5 martie vor fi considerate comenzi fara prioritate.

Toate comenzile pentru aceste zile sunt finale si nu vor accepta nicio modificare sau anulare.

In aceste zile de sarbatoare nu garantam ore specifice de livrare!

Perioada de Valentine’s Day se considera intra 13.02 si 15.02. Perioada de 1 martie se considera intre 28 februarie si 02 martie. Perioada de 8 martie se considera 07 martie si 09 martie.

In aceste zile se aplica conditia de livrare doar din categoriile acestor zile. Va rugam sa comandati DOAR din categoriile Valentine’s Day, Ziua Indragostitilor si 1 si 8 martie. Optional, puteti alege produse si din categoriile Cadouri in Constanta si Trandafiri criogenati.

ATENTIE! Pe data de 1 si 8 martie NU se fac comenzi pe exterior. Comenzile venite se vor livra dupa ce se va contacta clientul prin EMAIL si se va stabili o data de livrare (cu o zi inainte sau o zi dupa).

In functie de ora la care se efectueaza comanda, produsele comandate si adresa de destinatie, livrarea se va face intre 2 si 24 de ore.

Ocazional, este posibil ca sa substituim unele flori datorita caracterului sezonier al florilor sau a lipsei de moment din stocul furnizorilor nostri. Totodata, substitutia poate fi necesara din cauza cererii mari in zilele de sarbatore (Valentine’s Day, 1 si 8 Martie, Paste, Craciun etc).

Daca intalnim aceasta situatie, vom inlocui floarea in cauza cu una de aceeasi valoare comerciala (sau mai mare), pastrand pe cat posibil aspectul, cromatica sau mesajul aranjamentului floral comandat. Totodata, in functie de stocul existent nu garantam nuanta culorilor si tipul florilor din imagine.

In toate aranjamentele florale livrate vom face tot posibilul ca acesta sa se asemene cat mai mult cu poza produsului. Totusi, se poate ca in unele cazuri trandafirul rosu sa fie inlocuit cu unul roz sau de alte nuante. Aplicam aceasta politica a substitutiei in interesul dumneavoastra, avand ca unic scop ca destinatarul sa primeasca cel mai bun produs.

Substitutia pentru Valentine’s Day

Florile cu livrare in 14 februarie vor fi comandate NUMAI din categoria Valentine’s Day. Daca veti comanda altceva decat produsele din aceasta categorie, vom inlocui automat produsul comandat cu un produs din categoria Valentine’s Day sau vom anula comanda.

Substitutia pentru zilele de 1 si 8 martie

Florile cu livrare in 1 si 8 martie vor fi comandate NUMAI din categoria 1 si 8 martie. Daca veti comanda altceva decat produsele din aceasta categorie, vom inlocui automat produsul comandat cu un produs din categoria 1 si 8 martie sau vom anula comanda.

Comandand de la floriinconstanta.com , acceptati aceasta Politica de substitutie.